Приклади з травмуванням та загибеллю дітей під час пожеж та інших надзвичайних ситуацій
опубліковано 30 травня 2021 року о 18:38

Пожежі, які сталися в 2020 році 

15 листопада до ДСНС ДНІПРО надійшла інформація, що у селі Бикове Криничанського району у приватному житловому будинку виникла пожежа.

На місці пожежі виявлено тіла трьох дітей (2014, 2016 та 2018 років народження).

28 листопада до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що з однієї з квартир багатоповерхівки, в місті Марганець, йде дим.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що займання виникло у двокімнатній квартирі, розташованій на п’ятому поверсі 5-поверхового житлового будинку.

Рятувальники на руках винесли з палаючої оселі хлопчика, 2019 року народження, та дівчинку, 2016 року народження. Мати вийшла самостійно.

Постраждалих дітей передали співробітникам швидкої медичної допомоги для подальшої госпіталізації. Та нажаль, вони не вижили – діти померли у лікарні.

4-го вересня о 09:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного сектора за адресою: місто Дніпро, Новокодацький район, вулиця Іси Мунаєва.

По прибуттю до місця виклику вогнеборці встановили, що пожежа виникла в одноповерховому житловому будинку.

На пожежі постраждала дівчинка, 2016 року народження. Дитину з попереднім діагнозом опіки тулуба та нижніх кінцівок 3 ступеня госпіталізовано до Дніпровської обласної дитячої клінічної лікарні.

11-го березня о 00:40 до Служби порятунку «101» від чергового ГУ НП України у Дніпропетровській області надійшло повідомлення про отруєння чадним газом 3 дітей на вулиці Центральна міста Верхівцеве Верхньодніпровського району.

Внаслідок пожежі загинула 1 дитина та постраждало 2 дитини: загинув хлопчик 2014 року народження, постраждали хлопчик 2016 року народження та дівчинка 2019 року народження.

Постраждалих дітей госпіталізовано співробітниками швидкої медичної допомоги до Кам’янської міської лікарні №7.

11-го грудня о 16:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, на вулиці Центральна в селі Олександрівка Магдалинівського району.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники з’ясували, що пожежа виникла в середині будинку на кухні.

Під час пожежі постраждав хлопчик, 2006 року народження. Дитину госпіталізовано до обласної дитячої клінічної лікарні з опіки обличчя 1-2 ступеню.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux