ПОВІДОМЛЕННЯ про громадське обговорення містобудівної документації для розміщення житлової забудови
опубліковано 25 січня 2022 року о 16:57

ПОВІДОМЛЕННЯ 

про громадське обговорення містобудівної документації "Детального плану частини території  с. Новоселівка, Новомосковського району Дніпропетровської області в районі вул. Шкільна» для розміщення житлової забудови

Піщанська сільська рада Новомосковського району Дніпропетровської області, керуючись ст. 16, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» пунктом 42 ст. 26  закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» повідомляє, що на підставі рішення 9 сесії 8 скликання від 01 червня  2021 р.  № 19-9/VIII  «Про надання дозволу на розробку детального плану частини території с. Новоселівка, Новомосковського району, Дніпропетровської області в районі вул. Шкільна» для розміщення житлової забудови розробляється Містобудівна документація.

Замовником даної містобудівної документації є Піщанська сільська рада Новомосковського району, Дніпропетровської області. Розробник детального плану частини території кварталу  - ФОП Дьяконова О.Б.  (кваліфікаційний сертифікат відповідального виконавця окремих робіт, пов’язаних з розроблення містобудівної документації серія АА № 004201). Фінансування робіт по розробленню містобудівної документації передбачається за кошти інвестора без використання бюджетних коштів.

Громадське обговорення містобудівної документації  починається з «28» січня  2022. Детальне ознайомлення із містобудівною документацією, графічними матеріалами можливе на офіційному веб-сайті Піщанської сільської ради та у Відділу містобудування, архітектури,

житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури  з  «27» січня 2022 по «25» лютого 2022.

Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил.

До участі у громадських обговореннях містобудівної документації  запрошуються повнолітні,   дієздатні  фізичні  особи,  які  проживають на території,  щодо якої розроблено відповідний проект  містобудівної документації на місцевому рівні; юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, для якої розроблено відповідний проект містобудівної документації; власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території,  щодо якої розробляється документація, власників земельних ділянок, які є суміжними землекористувачами; представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію; народні депутати України,  депутати  міської ради.

Термін подачі письмових пропозицій (зауважень) закінчується «21» лютого 2022.

Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій та зауважень з питань формування принципів планувальної організації забудови території населеного пункту, будівництва господарських та адміністративних споруд та інше (подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил). Анонімні пропозиції не розглядаються.

Пропозиції та зауваження надаються в письмовій формі на електрону адресу info@pishchanska.otg.dp.gov.ua (з посиланням на державні будівельні норми, пункти Закону) в робочі дні з 27.01.2022р. по 21.02.2022р. тел. для довідок (056) 93-86-142. Адреса для листів: 51283 Дніпропетровська область, Новомосковський р-н, село Піщанка, вулиця Центральна, 4.

Громадські слухання по факту завершення обговорення проекту містобудівної документації на місцевому рівні передбачено провести у п'ятницю 25.02.2022р. о 14:00 в приміщенні сільської ради за адресою: 51283, Дніпропетровська область, Новомосковський р-н, село Піщанка, вулиця Центральна, 4.

ПЗ Новоселівка вул. Шкільна.pdf

л.1 заг дані ф а2.pdf

л.3 проект план ф 690 х 845.pdf

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux